Rămâi conectat

Curier Județean

MARȚI, 18 iunie 2024: Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat pe 21 de străzi din municipiul Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat marți, 18 iunie, pe 21 de străzi din municipiul Alba Iulia

Mai multe străzi din Alba Iulia rămân marți, 18 iunie 2024, fără gaz. Se efectuează lucrări de cuplare a unor conducte și branșamente noi la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte și branșamente noi la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, marți, 18 iunie a.c., în intervalul orar 08:30-14:30, pe următoarele străzi din municipiul Alba Iulia: Șoseaua de centură (parțial), Gemenilor Regimentul 5 Vânători, Digului, Ana Ipătescu, Lupa Capitolina, Ion Heliade Rădulescu, Adrian Păunescu, Nicolae Pleșoianu, Alexandru Zane, Alecu Russo, Cristian Tell, Elena Cuza, Gheorghe Magheru, Cezar Boliac, Gheorghe Sion, Ioan Constande, Petrache Poenaru, Dacilor, Liliacului și Ion Ghica.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Lucrările fac parte din două proiecte de investiții ale companiei desfășurate în municipiul Alba Iulia, în valoare de peste 3 milioane de lei, pentru modernizarea a mai mult de 5 kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale care alimentează consumatorii de pe străzile: Regimentul 5 Vanatori, Petru Dobra, I.C. Brătianu, Dacilor și Liliacului.

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări care au ca scop final îmbunătățirea serviciului de distribuție a gazelor naturale pentru consumatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei! CFR a impus restricții de viteză în anumite intervale de timp, deocamdată doar până în 21 iunie, astfel că trenurile vor circula mai încet față de viteza normală cu 20 – 30 km/oră pe secțiile de circulație unde se vor înregistra […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea