Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Maria Olimpia speră să câştige titlul de Miss Boboc. Nu are „figuri” şi îi plac oamenii simpli

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Olimpia Popa participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” pentru distracţie, pentru o amintire frumoasă şi, de ce nu, pentru a încerca să câştige titlul de Miss boboc. Este pasionată de muzică, iar în timpul liber iese cu prietenii, socializează virtual pe Facebook, cântă şi se joacă cu animalele.

Îşi doreşte ca în viitor să devină cântăreaţă, muzica fiind cea mai mare pasiune a ei. Când este la şcoală aşteaptă cu nerăbdare orele de română şi apreciază modul în care profesoara explică majoritatea noţiunilor. Consideră că la liceul la care studiază nu sunt multe „fiţe” şi se înţelege bine cu toată lumea. Mariei îi plac petrecerile şi prietenii o consideră „nebună” în sensul bun al cuvântului. Se caracterizează ca fiind o fire prietenoasă, fără „figuri” şi care nu doreşte să fie mai presus decât restul. Are 1,57 înălţime şi 59 de kilograme.

Dacă îţi place Maria Olimpia apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=731]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea