Rămâi conectat

Politică Administrație

MÂINE: Viorica Dăncilă vine la Alba Iulia. Premierul va participa la Conferința Județeană a PSD Alba și la Festivalul Toamna Cugireană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mâine, Viorica Dăncilă vine la Alba Iulia. Premierul va participa la Conferința Județeană a PSD Alba și la Festivalul Toamna Cugireană.

Premierul Viorica Dăncilă, președinte al Partidului Social Democrat, va participa, sâmbătă, de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, la Conferința Județeană a PSD Alba, în cadrul căreia vor fi aleși membrii din conducerea organizației.

Jurnaliștii acreditați au acces în primele 15 minute ale evenimentului,după care sunt invitați – până la terminarea lucrărilor conferinței – în zona de restaurant a Hotelului Parc unde, de la ora 12.00, va avea loc o conferință de presă.

În măsura în care timpul permite, după ora 13.00, premierul Viorica Dăncilă va participa la Festivalul „Toamna Cugireană”.

Confirmarea prezenței la Conferința Județeană este obligatorie.

Program:

9.30 – 9.55: Așteptarea și înregistrarea jurnaliștilor acreditați;

10.00 – 10.15: Posibilitate de filmare și fotografiere pentru jurnaliști, la începutul lucrărilor conferinței;

10.20 – 12.00: Socializare în zona de restaurant a Hotelului Parc;

12.00 – 12.45: Conferință de presă organizată la Hotel Parc;

13.00: Posibilă deplasare a premierului Viorica Dăncilă la Cugir în vederea participării la Festivalul „Toamna Cugireană”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea