Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Lucrări de anvergură la două drumuri județene: DJ 107, ruta Sânmiclăuș-Alecuș-Fărău și o porțiune din DJ 142, între Căpâlna de Jos și Sânmiclăuș, primesc lucrări de modernizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrări de anvergură la două drumuri județene: DJ 107, ruta Sânmiclăuș-Alecuș-Fărău și o porțiune din DJ 142, între Căpâlna de Jos și Sânmiclăuș, primesc lucrări de modernizare

O porțiune de 11,5 kilometri din DJ 107V, ruta Sânmiclăuș-Alecuș-Fărău și o porțiune de 1,84 kilometri, din DJ 142 N, între DJ 107-Căpâlna de Jos și DJ 107 V-Sânmiclăuş, urmează să fie modernizate. Investiția se ridică la aproape 25 de milioane de lei.

Citește și: Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: Drumurile Zlatna-Almașu Mare și Vingard-Ohaba vor fi reabilitate ÎNAINTE DE TERMEN!

Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba: Lucrăm în forță pe două drumuri județene. Legăm Blajul de Ocna Mureș, printr-o investiție de circa 25 de milioane de lei!

Drumul Județean 107 V, pe ruta Sânmiclăuș-Alecuș-Fărău, va fi modernizat pe o porțiune de 11,5 kilometri cu 20 de milioane de lei, bani proveniți prin Programul Național “Anghel Saligny”. Sunt în permanentă legătură cu constructorul și dirigintele de șantier, pentru a identifica problemele apărute și pentru a găsi cele mai bune soluții tehnice. Regula Consiliului Județean e simplă și rămâne aceeași: nu facem rabat la calitate și respectăm termenele de execuție! În clipa de față, se lucrează alert, atât dinspre Sânmiclăuș, cât și dinspre Fărău.

În paralel, avansăm puternic și pe Drumul Județean 142 N, între DJ 107-Căpâlna de Jos și DJ 107 V-Sânmiclăuş. Este vorba despre o porțiune de 1,84 kilometri, cu o investiție, tot prin Programul “Anghel Saligny”, de 4,05 milioane de lei. Aici, lucrările vor fi finalizate în circa două luni de zile.

Ambele lucrări, de anvergură, sunt esențiale pentru județ, fiindcă vom avea o rută modernizată pentru deplasarea între zona Blaj și Ocna Mureș, inclusiv pentru cei care doresc să ajungă la noul complex balnear. De asemenea, va exista o rută de legătură între municipiul Blaj şi zona Unirea-Turda, cu autostrăzile A 10 şi A 3.

Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean pentru atenția permanentă pe care o acordă fiecărei investiții. Constructorilor, pentru felul în care se achită de obligațiile din contracte. Nu în ultimul rând, primarilor: pentru colaborarea excelentă cu administrația județeană.

Tuturor, drumuri bune!

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea