Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, spectacol în derby-ul de pe Valea Frumoasei, Transalpina Şugag – Şurianu Sebeş 2-3 (1-2) | Echipa lui Mihai Manea şi Doru Oancea, maximum de puncte, după 5 runde!

Dan HENEGAR

Publicat

în

transalpina-sugag-surianu-sebes-2 Derby-ul etapei a 5-a din Liga a 4-a, dintre Transalpina Şugag şi Şurianu Sebeş a fost o adevărată pledoarie pentru fotbal, vizitatorii reuşind să câştige cu 3-2 (2-1), după o întâlnire spectacol.

Un alt meci incendiar s-a disputat la Săsciori, unde Energia, „lanterna roşie”, fără punct sau gol marcat a învins 4-2 pe Viitorul Sîntimbru!!!! De asemenea, Sportul Petreşti a strâns 15 puncte după victoria de la Valea Lungă, unde a jucat în inferioritate din minutul 35!

La Şugag s-a jucat cu garda jos, vizitatorii conducând de fiecare dată: Cl. Marcu a deschis scorul în minutul 6, însă autogolul lui I. Grozav a adus egalitatea pe tabelă. Până la pauză a punctat M. Cristea (41), Şurianu având avantaj pe tabelă la mijlocul unui meci aprins.

Nou-intratul Cristurian a egalat în minutul 80, însă bucuria amfitrionilor a fost scurtă întrucât golgheterul Val. Drăgan (86) a dat lovitura decisivă, pentru o victorie ce demostrează supremaţia Sebeşului în acest sezon!!!

Formaţia pregătită de Mihai Manea şi Doru Oancea are maximum de puncte, după această etapă,  iar nou-promovata a suferit prima înfrângere stagională.

În alt joc, o supriză: Energia Săsciori – Viitorul Sîntimbru 4-2 (1-1): Ad. Ignat (29, 89), P. Duvlea (49), I. Avram (63), respectiv Chişu (28)., Şt. Bogdan (60, autogol)!!! O altă partidă spectaculoasă, în care „lanterna roşie” a dat lovitura a câştigat primul joc al sezonului, Energia nemarcând în acest campionat!

În minutul 70, Florin Faur, oficial al gazdelor a fost trimis în tribune, pentru proteste la adresa unei decizii eronate a asistentului!

La Gaz Metan Valea Lungă – Sportul Petreşti 1-2 (0-1): au marcat Migea (87), respectiv B. Sava (27, 11 metri), I. Mihaiu (70). Comănese, de la oaspeţi a fost eliminat în minutul 35!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea