Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, Fortuna Lunca Mureşului – Şurianu Sebeş 0-5 (0-1) | Echipa din „Arini”, maximum de puncte după şapte etape! Sportul Petreşti, primul eşec stagional, acasă cu Viitorul Spicul Daia Română

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda - Surianu Sebes 40Şurianu Sebeş continuă marşul triumfal spre Liga a 3-a, echipa din „Arini’ câştigând al 7-lea meci consecutiv în Liga a 4-a, în deplasarea de la Lunca Mureşului, scor 5-0 (1-0).

Pe locul secund al ierarhiei, după o rundă dominată de oaspeţi (5 victorii şi o remiză) a urcat FC Transalpina Şugag, la egalitate cu Sportul Petreşti.

În alte partide din această după-amiază, se consemnează supriza furnizate de Viitorul Spicul Daia Română, ce a produs primul eşec stagional pentru Sportul Petreşti, antrenorul oaspeţilor Paul Ciucă marcând în două rânduri.

Un alt rezultat neaşteptat a fost reuşit de Energia Săsciori, victorie la Dalia Sport Daia Română!

*Şurianu Sebeş defilează!

Fără greşeală este parcursul grupării din Sebeş, ce afişează etapă de etapă o valoare superioară oponenţilor, în majoritatea meciurilor punându-se numai problema diferenţei de scor. Şurianu deja s-a distanţat de urmăritoare, ce au 5 puncte diferenţă de lider, pe locul secund urcând Transalpina Şugag.

Prima repriză a fost dominată de vizitatori, care au lovit în trei rânduri barele şi au deschis scorul prin Oniche, în minutul 44.

După pauză, Şurianu s-a dezlănţuit şi a mai marcat de patru ori, prima dată fiind autogolul lui V. Zoltan (60), mai punctând R. Trif (63), Cl. Oara (80, 90 – ultima reuşită, cu o spectaculoasă foarfecă pe spate). Şurianu este cea mai prolifică formaţie a eşalonului, cu 38 de reuşite în 7 etape!

Alte rezultate:

Transalpina Şugag – CS Ocna Mureş 2-1 (2-0): Cristurean (10), M. Domşa (18), respectiv Csegoldi (87).

Gazdele au urcat pe poziţia secundă, ocnamureşenii cunoscând gustul eşecului după 4 succese la rând.

Dalia Sport Daia Română – Energia Săsciori 2-4 (1-1)

*Au marcat: V. Constantin (42), Mura (51), respectiv Ad. Ignat (28, 54), Fîntînă (69), Nazarie (90+3)

O nouă surpriză furnizată de săscioreni, care după ce au învins pe Viitorul Sîntimbru şi au remizat la Petreşti, au dat lovitura în fieful lui Ştefan Fogoroşi, ce a suferit a treia înfrângere la rând.

Sportul Petreşti – Viitorul Spicul 2-5 (2-3)

*Au marcat Gavriluţă (11, 17), respectiv Hada (12), P. Ciucă (22, 75, ambele din lovituri libere), G. Scheau (38, penalty), V. Bişboacă (80).

 

În minutul 5, Sava (Sportul Petreşti) a ratat un penalty, apărat de Ad. Cibu

Inter Ciugud – Viitorul Sîntimbru 1-5 (0-3)

*Au marcat: M. Coman (78 – eurogol de la 35 de metri), respectiv Saşa (9), Al. Tănase (13), E. Hălălae (21), Şuvaina (69, autogol), Crăciun (90+1).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea