Rămâi conectat

Sport

Liga 3, etapa a 2-a | Derby de Alba, Cugir vs. Unirea: Cu cine joacă CIL-ul și CSU

Dan HENEGAR

Publicat

în

Derby de Alba, Cugir vs. Unirea: Noi meciuri și pentru CIL și CSU

Vineri 7 septembrie și sâmbătă 8 septembrie se vor disputa meciurile din a doua etapă în Seria 7 a Ligii 3 de fotbal, care include două partide în județul Alba.

La Cugir, echipa locală Metalurgistul va întâlni CSM Unirea Alba Iulia, în al doilea derby de Alba al noii ediții de campionat. Partida de pe „Arena Cugir” se va disputa vineri 6 septembrie, de la ora 17.00. În prima etapă, Metalurgistul Cugir a fost învinsă cu 2-0 în deplasare de Avântul Reghin. La rândul său, CSM Unirea Alba Iulia a trecut, pe Stadionul „Cetate”, cu 3-0, de concitadina CS Universitar din Alba Iulia. Un nume nou în efectivul unirist: Denis Giosu, fundaș central de 24 de ani, ultima dată la ACS Târgu Mureș. Oficialii uniriști speră, în altă ordine de idei, în revenirea pe teren peste aproximativ o lună a fundașilor accidentați, Ionuț Balaur și Sebastian Ion.

*Primul meci de campionat acasă pentru CSU Alba Iulia

Echipa universitară albaiuliană este înaintea primului meci pe teren propriu din noua ediție a Ligii 3 de fotbal. La Sebeș, pe sinteticul de la Baza Sportivă „Pielarul”, va poposi Gloria Bistrița-Năsăud, echipă de la care în vară câțiva jucători și un oficial, Aurelian Băbuțan, au ajuns tocmai la CSU. Partida CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița-Năsăud se va disputa mâine, de la ora 17.00. În runda inaugurală, în care CS Universitar din Alba Iulia a fost învinsă la scor de neprezentare de CSM Unirea Alba Iulia, Gloria Bistrița-Năsăud a trecut cu 4-1 pe teren propriu de nou-promovata ACSM Codlea.

*Revedere cu ACSM Codlea pentru CIL Blaj

Nou-promovata CIL Blaj va înfrunta tocmai echipa pe care a învins-o în barajul de promovare în eșalonul terț, ACSM Codlea. După victoria cu 2-1 de acasă în fața Unirii Dej, CIL-ul se deplasează în județul Brașov pentru un joc programat mâine, de la ora 17.00. Gazdele se vor ambiționa cu siguranță să se revanșeze în fața Blajului pentru eșecul din dubla de baraj, însă moralul lui Daniel Tătar și al coechipierilor și-n același timp elevilor săi este la cote înalte după debutul fericit în Liga 3.

În etapa din weekend din Seria 7 a celui de-al treilea eșalon fotbalistic al țării se vor mai disputa partidele ACS Mediaș – Unirea Dej (vineri 6 septembrie, de la ora 17.00) și ACS Târgu Mureș – Avântul Reghin (sâmbătă 7 septembrie, de la ora 17.00).

(L.V.D.)

foto: Sorin Giurcă (Metalurgistul Cugir)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Duel de foc în Liga 4, la Galda de Jos: Când va avea loc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duel de foc în Liga 4, la Galda de Jos Un duel de foc va avea loc în etapa a 3-a din Liga 4 de fotbal a județului Alba, la Galda de Jos. Se vor întâlni două dintre echipele cu punctaj maxim, Industria Galda și Hidro Mecanica Șugag. Formația din Șugag este lider, la golaveraj. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea