Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Brătianu se răsucește în mormânt când vede lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba a vorbit despre alegerile europarlamentare. Cum tot mai multe partide și-au anunțat listele cu candidați pentru alegerile europarlamentare, Ioan Lazăr a prezentat primii 6 candidați de pe lista ALDE.

Norica Nicolai, parlamentar european din partea ALDE; pe locul doi un alt mare liberal, Daniel Barbu, profesor universitar doctor, fost președinte al Autorității Electorale Permanente și fost ministru al Culturii; pe locul 3  Renate Weber, parlamentar european din partea ALDE; pe locul 4 Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor și fost parlamentar european; pe locul 5 un alt liberal vechi, Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE, deputat și fost ministru și pe locul 6 Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, chestorul Camerei Deputaților și fost ministru al Energiei și lista continuă cu foarte mulți liberali. Lista este făcută pe un schelet de foști membri ai Partidului Național Liberal”, a spus Ioan Lazăr.

Referitor la lista PNL pentru alegerile europarlamentare, președintele ALDE Alba precizat faptul că lista este făcută pe scheletul Partidului Democrat Liberal, și că între primii 10 candidați sunt doar doi foști liberali, doar unul singur pe loc eligibil, Dan Motreanu.

Brătianu se răsucește în mormânt când vede cine îl reprezintă, Partidul Brătienilor de cine este reprezentat acum de Hava, de Blaga, de Falcă, de Buda. Ce somn liniștit are fostul mare liberal Brătianu!”, a spus Lazăr.

La întrebarea venită din partea presei dacă Tăriceanu ar trebui să fie candidatul alianței PSD-ALDE pentru viitoarele alegeri prezidențiale, liderul ALDE Alba, a răspuns:

”Categoric, da! Chiar dacă la alegerile europarlamentare eu cred că este foarte bine, că vom mergem separat, pentru că noi suntem partid liberal avem alte viziuni și PSD-ul are alte viziuni, la alegerile prezidențiale părerea mea este că cel care va putea să adune în turul al doilea voturi și de pe partea dreapta este Călin Popescu Tăriceanu. Indiferent care ar fi candidatul social-democrat, probabil va intra în turul doi, dar nu are nici o șansă să mai adune voturi. În turul al doilea va rămâne cu același număr de voturi”, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a alocat primele două contracte de finanțare către Organismul Intermediar Program Sănătate din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, în cadrul Priorității 1 a Programului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea