Rămâi conectat

Ştirea zilei

Licitație pentru închirierea restaurantului de lux construit lângă Parcul Dendrologic

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Prețul minim de la care se pornește – 2.886 de lei pe lună

restaurant-de-lux06Primăria va organiza o licitație publică pentru închirierea restaurantului de lux construit în zona de agrement de lângă Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Aceasta va fi lansată după aprobarea prețului minim de pornire, respectiv 2.886 de lei pe lună, printr-un proiect de hotărâre aflat pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de săptămâna viitoare.

Restaurantul, denumit de administrația locală ”Pavilionul Central” face parte din Baza de agrement inaugurată recent, situată în apropierea Parcului Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad”, care mai cuprinde locuri destinate desfășurării unor activități de picnic, un loc de joacă pentru copii și locuri de parcare.

Pentru punerea în valoare a investiției și pentru a atrage în zonă cât mai mulți amatori de activități în aer liber, localnici și turiști, propunem închirierea prin licitație publică a Pavilionului Central din incinta Bazei de Agrement, pentru desfășurarea unor activități de alimentație publică, pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitate de prelungire. (…) Propunem ca ca prețul minim de pornire al licitației să fie de 2.886 de lei/lună”, precizează reprezentanții primăriei în raportul de specialitate.

Potrivit acestora, dacă respectiva sumă ar fi plătită lunar în următorii 10 ani, s-ar reupera investiția de 346.276 de lei reprezentând valoarea construcției (în suprafață de 217 mp) cu instalațiile și echipamentele aferente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea