Rămâi conectat

Actualitate

Klaus Iohannis va înfiinţa o comisie specială la Cotroceni, în urma problemelor apărute la votul din Diaspora

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri într-o conferință de presă susținută la Palatul Cotroceni, că foarte mulți lideri europeni cu care s-a întâlnit zilele trecute la Bruxelles au apreciat rezultatul referendumului pe justiție. Șeful statului a subliniat că rezultatul bun al consultării populare readuce România în normalitatea europeană.

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur organizarea de la alegerile europarlamentare, în special din Diaspora, şi a anunţat că va înfiinţa o comisie specială la Administraţia Prezidenţială, care să găsească soluţii pentru ca o asemenea situaţie să nu se mai repete şi la următoarele alegeri.

”Dar probleme extrem de grave au fost în străinătate. Am văzut toți cu mare tristețe imagini cu mii și mii de români la cozi, oameni care au mers la vot de dimineață și nu au mai apucat să voteze. Probleme peste probleme.  Ele trebuie rezolvate urgent, pentru că vin alte alegeri, prezidențiale. Pentru că nu am încredere în guvern, voi înființa o comisie mixtă care va începe să lucreze la Administrația Prezidențială. Rolul e să identifice problemele și să găsească soluții”, a declarat președinte Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Tânără de 27 de ani, AMENDATĂ cu 12.000 de lei, după ce a ABANDONAT o pisică cu 4 pui

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Tânără de 27 de ani, AMENDATĂ cu 12.000 de lei, după ce a ABANDONAT o pisică cu 4 pui O tânără din municipiul Reghin, care a abandonat în urmă cu câteva zile o pisică cu patru pui, a fost amendată cu 12.000 de lei. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe o stradă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea