Rămâi conectat

Ştirea zilei

Klaus Iohannis anunță DESCHIDEREA piețelor din România la sfârșitul săptămânii, înainte de alegeri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis a declarat miercuri, 2 decembrie 2020, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău, că piețele din România se vor deschide în acest weekend, chiar înainte de alegeri.

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane nou infectate a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat un pic mai puțin, dar sunt tot felul de interpreți politici. Această scădere e valabilă și în Europa, unde s-au luat măsuri.

Asta fiind discutată, am vorbit cu specialiștii și am decis să deschidem piețele de la sfârșitul acestei săptămâni”, a declarat Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TOPUL NEGRU al liceelor din Alba: Unde s-a intrat cu medii sub 5, la repartizarea computerizată 2024. La trei școli, ultima medie de admitere a fost puțin peste 3

Ziarul Unirea

Publicat

în

TOPUL NEGRU al liceelor din Alba: Unde s-a intrat cu medii sub 5, la repartizarea computerizată 2024. La trei școli, ultima medie de admitere a fost puțin peste 3 Rezultatele admiterii la liceu 2024 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor la ora 12:00. Admiterea la liceu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea