Rămâi conectat

Actualitate

Kaufland majorează salariul minim brut în companie și angajează peste 1 000 de oameni. Care vor fi noile salarii și de când vor intra în vigoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Kaufland România urmează să majoreze venitul minim brut în companie, de la 1 martie venitul, la 3.650 lei, de la 3.300 lei. Totodată, dorește şi angajarea a peste 1000 de persoane, parte a planurile de extindere prevăzute pentru acest an.

Începând de la 1 ianuarie 2020, salariul minim brut la nivelul economiei s-a majorat la 2.230 de lei lunar,d e la 2.080 de lei în 2019.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect şi de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunţate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupăm constant să extindem şi lista de beneficii de care se bucură colegii noştri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creşterea lor profesională şi personală, în funcţie de etapa din viaţă în care se află şi de direcţia în care îşi doresc să se dezvolte”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Primăria Municipiului Alba Iulia a pus în funcțiune incineratorul propriu pentru neutralizarea deșeurilor animale

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Municipiului Alba Iulia a pus în funcțiune incineratorul propriu pentru neutralizarea deșeurilor animale Primăria Municipiului Alba Iulia își propune să ofere servicii de calitate comunității și să contribuie la un mediu mai curat și mai sigur pentru toți cetățenii. Astfel, reprezentanții primăriei au anunțat punerea în funcțiune a incineratorului propriu situat în Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea