Rămâi conectat

Cultură Educație

JOI: British Council Cluj prezintă examenele Cambridge English, la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

UAB01În săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, British Council Cluj şi Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – Centrul de Relaţii Internaţionale, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, organizează o prezentare a exemenelor Cambridge English, la UAB. Evenimentul are loc mai exact în data de 10 aprilie 2014, ora 12:00, când vor fi prezentate Cambridge English: Key (KET) şi Preliminary (PET), iar de la ora 13:30 examenul Cambridge English: Advanced (CAE).

Prezentările se adresează în special elevilor, studenţilor, precum şi altor persoane interesate, dar şi profesorilor care pregătesc candidaţi pentru aceste examene. Activitatea va fi susţinută de Monica Mihaela Marta, presenter din partea Cambridge English şi British Council.

În cadrul acestei activităţi, participanţii vor afla informaţii utile cu privire la conţinutul examenelor KET, PET şi CAE; recunoaştere şi utilitate; cum, când şi unde se pot înscrie la examene; sfaturi referitoare la pregătirea în vederea obţinerii calificativului maxim.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Universitătii „1 Decembrie 1918”, str. Nicolae Iorga 11-13, în sala A8.

Vor fi disponibile materiale promoţionale variate, iar la finalul prezentării se pot adresa întrebări reprezentanţilor British Council Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevul fruntaș Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la un concurs de literatură și arte vizuale dedicat poetului Lucian Blaga

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul fruntaș Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la un concurs de literatură și arte vizuale dedicat poetului Lucian Blaga Elevul fruntaș Daniel Cârnaț s-a remarcat din nou în cadrul activităților culturale datorită Premiului I obținut la etapa județeană și apoi la cea națională a Concursului de literatură și arte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea