Rămâi conectat

Ştirea zilei

Joi, alte 5 localuri publice din Alba Iulia au fost controlate de primărie. Un singur administrator a fost sancționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 5 noiembrie, echipele de control ale Primăriei Alba Iulia au continuat verificările la localurile publice din municipiu. Potrivit reprezentantului administrației locale, dintre cele 5 firme vizate doar una a fost găsită în neregulă, fiind aplicată o amendă de 400 de lei și o decizie de suspendare a activității până la obținerea autorizației.

Unitățile comerciale de alimentație publică verificate sunt:

1. GHEORGHE LIVIU STAR I.I. – pentru activitatea desfăşurată: Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor prin punctul de lucru din Alba Iulia, b-dul Revoluţiei 1989, bl MV 7 – nu deţine autorizaţie pentru  alimentaţie publică emisă de Primăria municipiului Alba Iulia. Astfel societatea a fost sancţionata potrivit OG 99/2000, art 73, pct. 1 lit. a cu amendă în sumă de 400 lei şi a fost suspendată activitatea până la obţinerea autorizaţiei.

2. SC MALIV LAV SRL – pentru activitatea desfăşurată: restaurant, prin punctul de lucru din Alba Iulia, b-dul Transilvaniei, bl 3FG deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr 98/18.05.2011 emisă de Primăria municipiului Alba Iulia.

3. SC ROMANA STADION SRL – pentru activitatea desfăşurată: Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor prin punctul de lucru din Albă Iulia, str Calea Moţilor, bl MV5 deţine autorizaţia pentru alimentaţie publică nr 173/22.08.2013 emisă de Primăria municipiului Alba Iulia.

4. SC ROMCAN SRL – Documentele necesare sunt depuse în vederea obţinerii Autorizaţiei pentru alimentaţie publică, cod CAEN 5610.

5. SC NISA GROUP SRL – Deţine Autorizaţia pentru Alimentaţie publică nr 249/2015, cod CAEN 5610.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea