Rămâi conectat

Curier Județean

Jeremy Irons, oaspete într-o pensiune din Rimetea

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Celebrul actor Jeremy Irons a vizitat județul Alba, ba mai mult, s-a delectat cu palinca și produsele culinare ardelenești chiar la Pensiunea ”Cerbul” din Rimetea. Asta pretinde un fotograf maghiar, Zoltán Raáb, care a postat o fotografie pe site-ul în limba maghiară maszol.ro și pe profilul său de facebook.

Fotograful care se afla la Rimetea împreună cu un grup din Tatabanya, Ungaria a scris pe site că a fost foarte surprins să îl întâlnească pe actor în România, dar a discutat cu el şi s-a convins că nu se înşeală. Știrea a fost postată chiar astăzi pe site-ul respectiv. Cei de la pensiune nu au putut confirma deoarece nu înțeleg limba română, însă se pare că fotografia a fost cu certitudine făcură în localul respectiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea