Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Jandarmii asigură ordinea la meciul de fotbal FC Unirea – FC Bihor

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Sâmbătă, de la ora 11.00, când se desfăşoară meciului de fotbal dintre echipele FC UNIREA şi FC Bihor Oradea, efective din cadrul Jandarmeriei Alba vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în jurul Stadionului „Cetate” din Alba Iulia. Pentru prevenirea incidentelor, jandarmii recomandă celor care vor asista la această întâlnire să dea dovadă de maturitate şi responsabilitate, să respecte indicaţiile jandarmilor şi reprezentanţilor Clubului FC Unirea, să se conformeze recomandărilor personalului Serviciului Public – Poliţia Locală Alba Iulia, să nu consume alcool înainte de începerea meciului şi să nu încerce să introducă băuturi alcoolice în incinta stadionului, să nu deţină arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente.

Reamintim iubitorilor de fotbal că pătrunderea în incinta stadionului fără documente de acces sau prin încălcarea normelor legale de acces stabilite de organizator, precum şi folosirea în scopul pătrunderii în incinta arenei sportive a documentelor de acces individualizate care pot fi folosite doar de titular constituie contravenţii, fiind sancţionate cu amendă de la 80 lei la 200 lei sau prestarea a 50-100 ore de activităţi în folosul comunităţii. De asemenea, sunt strict interzise introducerea şi consumul de băuturi alcoolice în incinta stadionului, precum şi intrarea pe stadion în stare vădită de ebrietate. Cei care vor săvârşi astfel de fapte riscă să fie sancţionaţi cu amendă de la 250 lei la 750 lei sau prestarea a 100-150 ore de activităţi în folosul comunităţii, precum şi cu interzicerea accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapta, pe o perioadă de 6 luni.

Potrivit maiorului Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, sâmbătă, între orele 10.00 şi 13.30, circulaţia auto în jurul stadionului „Cetate” din Alba Iulia se va desfăşura în regim restricţionat şi în orice situaţie se poate apela la ajutorul jandarmilor, atât direct, cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe 112. FC Unirea nu figurează în evidenţele jandarmeriei ca având suporteri sancţionaţi cu interzicerea accesului la competiţii sau jocuri sportive. În schimb, FC Bihor are 3 suporteri cărora le este interzis accesul la toate meciurile de fotbal organizate de FRF şi LPF. Dacă cei trei vor încălca interdicţia riscă închisoare de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi prelungirea cu 2 ani a perioadei pentru care s-a dispus iniţial măsura. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea