Rămâi conectat

Actualitate

IPJ Alba: Recomandări pentru circulația în condiții de vreme rea

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ Alba: Recomandări pentru circulația în condiții de vreme rea

Pentru o călătorie în siguranţă, în contextul precipitațiilor căzute și a prognozei meteorologice pentru perioada imediat următoare, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vine în întâmpinarea conducătorilor auto cu câteva recomandări utilei siguranței lor:

• Înainte de a pleca la drum, interesați-vă cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgeți și echipați-vă autovehiculul corespunzător!
• În condiții dificile de trafic, circulați cu viteză redusă, păstrați distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în timp util şi nu vă angajați în depășiri riscante!
• Pe timp de ploaie sau ninsoare, utilizați luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri şi pe cele de ceaţă, în cazul apariţiei acestui fenomen!
• Evitați acţionarea bruscă a mecanismelor de direcţie și de frânare ale autovehiculului, pentru evitarea derapajelor necontrolate!
• Nu uitați că sunteți obligați să vă echipați autovehiculele cu anvelope de iarnă, atunci când circulați pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei!
• Asigurați-vă că instalațiile de dezaburire ale autovehiculului funcționează! Pe timpul deplasării, atât parbrizul cât și geamurile laterale ale autovehiculului trebuie menținute curate, pentru o mai bună vizibilitate!
• În cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

4 septembrie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Disconfort termic ridicat cu temperaturi maxime de până la 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

4 septembrie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Disconfort termic ridicat cu temperaturi maxime de până la 37 de grade ANM a emis mierucuri, 4 septembrie, noi avertizări cod galben și portocaliu de caniculă în Alba și alte județe din țară. Se vor înregistra temperaturi maxime […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea