Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba, măsuri de siguranță sporite și efective suplimentate în weekend, la festivalul Alba Fest 2024: Recomandările polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ Alba, măsuri de siguranță sporite și efective suplimentate în weekend, la festivalul Alba Fest 2024: Recomandările polițiștilor

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsuri pentru a intensifica acțiunile de siguranță publică, a suplimentat efectivele și va asigura prezența echipajelor de poliție în zonele în care se desfășoară manifestările publice circumscrise Alba Fest.

Peste 40 de polițiști din diferite structuri cum ar fi ordine publică, rutieră, investigații criminale, combaterea criminalității economice, arme, explozivi, substanțe periculoase, acțiuni speciale, siguranță școlară și prevenire, vor acționa, pe raza municipiului Alba Iulia, în fiecare dintre zilele festivalului și vor asigura o prezență vizibilă, pentru a preveni orice incident antisocial și pentru a interveni prompt în situațiile care intră în competența poliției.

Citește și: VIDEO | Peste 100 de jandarmi din Alba și Mureș, la datorie în cele trei zile ale festivalului Alba Fest 2024. Recomandări pentru participanți

De asemenea, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate vor acționa pe întreaga durată a manifestărilor pentru a preveni și combate traficul și consumul de droguri.

Polițiștii rutieri vor fluidiza traficul rutier și vor acționa pentru a proteja participanții la traficul rutier. În acest sens, vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea și scoaterea din trafic a conducătorii auto care urcă la volan sub influența alcoolului sau substanțelor interzise și pun astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Alături de partenerii noștri instituționali, vom organiza activități informativ – preventive adresate participanților la festival.

Pentru prevenirea evenimentelor negative, Inspectoratul de Poliție Județean Alba vine în întimpinarea cetățenilor cu următoarele recomandări:

Fiți atenți la bunurile personale; Nu vă păstrați banii și telefoanele în buzunarele exterioare ale vestimentației;

• Pentru a preveni furturile din autoturisme, asigurați portierele!
• Supravegheați-vă atent copiii! În aglomerație aceștia se pot rătăci cu ușurință;
• Evitați consumul excesiv de alcool și stările conflictuale și nu conduceți autovehicule după ce ați consumat alcool sau substanțe cu efect psihoactiv!

Tuturor celor care aleg să se bucure de distracție la Alba Fest, în acest sfârșit de săptămână, le dorim să aibă parte de o experiență memorabilă și în siguranță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea