Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Ion Dumitrel: Secție nouă de Oncologie și un compartiment de Cardiologie intervențională realizate prin PNRR

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ion Dumitrel: Secție nouă de Oncologie și un compartiment de Cardiologie intervențională realizate prin PNRR

Investiții în sănătate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Relocarea și modernizarea activității secției de oncologie și înființarea unui compartiment de cardiologie intervențională la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Prin demersurile făcute de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba, cea mai importantă unitate spitalicească a judeţului nostru va avea o nouă şi modernă secţie de Oncologie şi un compartiment de Cardiologie intervenţională, investiţii ce vor fi realizate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Aceste obiective de investiţii au fost aprobate pentru finanţare, cu un buget total de 233,019,288.52 lei, din care 221,368,324.10 lei finanţare PNRR, adică un procent de 90%.

Prin această investiție se va asigura inclusiv dotarea cu echipamente și aparatură medicală.

Semnarea contractelor de finanţare va avea loc la sfârşitul lunii martie 2023, iar data limită de implementare a proiectelor este 30 iunie 2026.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Au început pregătirile pentru Piața de Crăciun 2024 de la Alba Iulia: Se montează luminițele în latura de vest a Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Au început pregătirile pentru Piața de Crăciun 2024 de la Alba Iulia: Se montează luminițele în latura de vest a Cetății Au început pregătirile pentru Piața de Crăciun de anul acesta, organizată la Alba Iulia, într-o nouă formulă, sub brandul ”Tradition und Markt”, în parteneriat cu primăria municipiului Alba Iulia. Citește și: FOTO […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea