Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, PSD Alba: ”Parlamentari PDL-PNL Alba merg degeaba la serviciu – Nu cunosc legile deja adoptate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parlamentari PDL-PNL Alba merg degeaba la serviciu, din păcate aceștia nu știu că Parlamentul României a adoptat, încă din luna martie 2018, Legea privind transmiterea unui teren din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, aflat în concesiunea Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R.” – S.A., în domeniul public al oraşului Teiuş şi în administrarea Consiliului Local al Oraşului Teiuş, judeţul Alba.

Chiar dacă legea este în vigoare din martie 2018 și produce efecte ( peste 370 de persoane beneficiază de acestă lege, orașul Teiuș putând executa lucrări de carte funciară și amenajarea teritoriului), absorbiți mereu de alte activități parlamentarii PNL din Alba ajung să se comporte ca niște bufoni în camera deputaților și nu mai sunt atenți la repertoriul legislativ.

Domnii deputați PNL din Alba, în loc să fie preocupați de soarta cetățenilor din orașul Teiuș și să fie atenți la lucrările comisiilor din care fac parte, toarnă neadevăruri de la pupitrul Camerei Deputaților, în încercarea disperată de a mai fi preluați de presa de partid. Ar putea lua exemplu de la colegul lor din PDL Alba, domnul Alexandru Pereș, care știe ce legi inițiază și votează și care i-ar putea introduce, chiar și așa târziu, în ceea ce înseamnă statutul de parlamentar.

Rolul parlamentarilor este să reprezinte cetățenii și să voteze legi benefice pentru ei și familiile lor nu să stea cu cartelele scoase din aparatul de vot și să nu voteze legi precum: Legea pensiilor, Legea zootehniei, Legea muntelui, Legea locuitorilor Munților Apuseni și multe alte legi benefice României.

Deputat Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Căminul cultural din Mihalț va fi renovat printr-o finanțare PNRR: Licitația de peste 2 milioane de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Căminul cultural din Mihalț va fi renovat printr-o finanțare PNRR: Licitația de peste 2 milioane de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Mihalț a lansat recent, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede renovarea energetică moderată a clădirii căminului cultural, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea