Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu contestă schimbarea stemei judeţului Alba. Acţiunea continuă în instanţă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Schimbarea stemei judeţului, un proiect de hotărâre al Consiliului Județean Alba, criticat dur de Ioan Dîrzu și consilierii județeni social-democrați în această perioadă a fost reluat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba. Cu toate că plângerea prealabilă a hotărârii de schimbarea a stemei judeţului a fost respinsă de instanţă, liderul PSD Ioan Dîrzu susţine că va continua demersurile pentru ca Avram Iancu să fie în continuare simbolul judeţului.

„Vreau să vă spun că noi continuăm demersul nostru, considerăm în continuare că stema județului nu este reprezentativă pentru întreaga zonă a județului inclusiv zona munților Apuseni. Împreună cu specialiștii pe care îi avem pe domeniul juridic și aici vreau să spun că domnul Rus, cu colegul nostru Ovidiu Jidveian vom acționa în instanță și vom apăra drepturile pe care credem că cetățenii noștri le merită” a declarat preşedintele PSD.

Amintim faptul că plângerea a fost depusă de reprezentanții PSD Alba – respectiv, deputatul Ioan Dîrzu, Dorin Sandea, Ioan Florea, Romi Dragosin, Nicolae Puşcă, Virgil Nariţa, Alexandru Dăncilă, Nicolae Simina, Mirel Hălălai, Marcela Dărămuş, Cornel Napău, Vasile Mutu, Gheorghe Damian, Radu Tuhuţ, Dănuţ Bârzan, Ioan Rusu și Ştefan Traian Popa. Motivele acestei solicitări sunt legate de modul în care a fost respectată metodologia de elaborare, reproducere şi folosire a stemelor a judeţelor, municipiilor, oraşelor şi comunelor şi de aspectul transparenţei decizionale în administraţia publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea