// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Investiție de peste 1.000.000 de lei la Sebeș pentru achiziționarea unuia din cele mai performante sisteme automate de monitorizare a calității aerului

Investiție de peste 1.000.000 de lei la Sebeș pentru achiziționarea unuia din cele mai performante sisteme automate de monitorizare a calității aerului

Municipiul Sebeș a demarat procedura de achiziție a unui sistem automat de monitorizare a calității aerului de pe raza UAT Sebeș. Acesta va monitoriza principalii poluanți rezultați din activitățile industriale (monoxid de carbon, dioxid de sulf, oxizi de azot, ozon, pulberi în suspensie, benzen, formaldehida), precum și datele meteo.

Sistemul va fi integrat într-o cabină termoizolată de tip container, cu omologare RAR, putându-se poziționa astfel în diferite puncte de pe raza UAT Sebeș.

Rezultatele determinărilor vor fi publice, prin intermediul site-ul Primăriei Municipiului Sebeș și prin afișare pe un panou video exterior care va fi amplasat în proximitatea sensului giratoriu de pe strada Valea Frumoasei.

“O componentă importantă în strategia de dezvoltare durabilă a Sebeșului o reprezintă calitatea mediului înconjurător. Am făcut pași concreți în acest sens, pornind de la referendumul local de consulare a populației, care ne-a certificat interesul cetățenilor pentru acest domeniu, continuând cu vizita ministrului mediului, Grațiela Gavrilescu, ocazie cu care am fost informați că Agenția pentru Protecția Mediului Alba va fi dotată cu un autolaborator de care poate beneficia și Municipiul Sebeș, fiindu-ne recomandată achiziționarea unui sistem automat de monitorizare a calității aerului.

Toate demersurile au fost parcurse conform consultanței oferite de specialiștii din Ministerul Mediului, astfel încât rezultatele măsurătorilor să fie puse la dispoziția autorităților de mediu și recunoscute ca atare.”

Valoarea estimată a investiției este de 1.372.898,19 lei fără TVA.

Anunțul de participare pentru achiziție a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice în data de 12.06.2019.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Investiție de peste 1.000.000 de lei la Sebeș pentru achiziționarea unuia din cele mai performante sisteme automate de monitorizare a calității aerului

  1. Simi 12.06.2019 la 23:06

    Daca este statie de monitorizare la apm alba de ce trebuiau cheltuiti alti bani? Doar ca sa mai incaseze cine trebuie niste comisioane? De ce nu se fac presiuni pt ca apm sa aduca statia la Sebes.

    Răspunde
  2. roco 13.06.2019 la 9:36

    Politica electorala!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTĂ: Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lăsați. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a comenta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul ziarulunirea.ro nu raspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.