Rămâi conectat

Actualitate

Incendiu la o haltă dezafectată din Blaj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pompierii militari din cadrul ISU Alba intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată din municipiul Blaj.

Potrivit ISU nu sunt ântâmpinate probleme deosebite și nu au fost înregistrate victime.

UPDATE:Garda de intervenţie Blaj a fost solicitată să intervină vineri, la ora 13.54, pe strada Bistriţa din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată aparţinând unei societăţi comerciale cu profil de fabricare a produselor prefabricate din lemn. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, aproximativ o oră. Ca urmare a incendiului, au ars aproximativ 500 kg deşeuri de lemn. Pagubele produse se ridică la circa 100 lei, iar cele salvate la aproximativ 535.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă efectul termic produs în urma tăierii sau lipirii fără a respecta normele de securitate la incendiu”, precizează Alina Marescu, purtător de cuvânt al ISU Alba.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea