Rămâi conectat

Ştirea zilei

În timp ce la nivel național crește, în Alba epidemia de COVID-19 scade în intensitate. Rata de vindecare în județ este de peste 90%!

Unirea Ziarul

Publicat

în

În timp ce la nivel național crește, în Alba epidemia de COVID-19 scade în intensitate. Rata de vindecare în județ este de peste 90%!

Epidemia de coronavirus scade în intensitate la nivelul judeţului Alba. În ultimele şapte zile au fost testate pozitiv doar nouă persoane. Faţă de data de 13 iunie, în Alba, sunt cu nouă mai multe cazuri de coronavirus. În acest timp, un număr de 11 persoane testate pozitiv s-au vindecat. A crescut numărul deceselor, de la 22, la 23

Cele nouă cazuri noi provin de la un număr total de 1.690 de teste efectuate în perioada celor şapte zile. Numărul cazurilor active este de 18, cel mai mic din ultimele trei luni.

Rata de vindecare în Alba este de 90,46%. La nivel naţional, rata de vindecare se situează la procentul de 70,5$.

Situaţia de sâmbătă, 20 iunie: 430 persoane pozitive, 389 persoane vindecate, 23 decese. Numărul total de teste efectuate în judeţ – 24.769. Situaţia de sâmbătă, 13 iunie – 421 persoane pozitive, 377 persoane vindecate, 22 decese. Numărul total de teste efectuate în judeţ – 23.079.

În spitalul din Blaj nu mai există pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus

Doar pacienţii care necesită internarea în secţia ATI vor mai fi aduşi la Blaj, aceştia fiind trataţi în noua secţie din ”spitalul vechi”, deschisă pentru a se putea reveni cu Spitalul Municipal în circuitul sanitar normal. Cei cu forme medii şi cei cu comorbidităţi vor fi trataţi la alte spitale din judeţ, la Alba Iulia, Aiud, Sebeş sau Abrud.

La nivel naţional s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 330 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Au fost confirmate, în total, 23.730 de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate şi externate. 1.500 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în toată ţara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe Un bărbat din Roșia de Secaș, a fost REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra. A ars un grajd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea