Rămâi conectat

Curier Județean

În prag de comă alcoolică, la volan: Șofer albaiulian reținut de polițiști după ce i s-a stabilit alcoolemia – 2,60 grame la mie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reţinerii faţă de Ioan Şerban, de 45 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat într-un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având permisul de conducere anulat.

La data de 21.11.2013, ora 13,45, Ioan Ş. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a Municipiului Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere anulat din anul 2007. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat iar, conform rezultatelor analizelor de laborator, conducătorul auto avea în sânge o alcoolemie de  2,75 grame la mie (proba I), respectiv 2,60 grame la mie (proba a II-a)”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

În cursul zilei de ieri, Ioan Şerban a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă, pe numele lui fiind luată măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Bera Larisa

Publicat

în

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale Francisc Oscar Gal din Alba Iulia a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale printr-o decizie emisă de prim-ministrul Marcel Ciolacu pe 3 iulie, publicată ulterior în Monitorul Oficial. Citește și: Categoria de români care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea