Rămâi conectat

Sport

În Liga a IV-a, Performanţa Ighiu trece facil de Energia Săsciori, 4-0 şi redevine lider

Tudor Stan

Publicat

în

Performanţa Ighiu a revenit pe prima treaptă a podiumului din Liga a IV-a, Inter Ciugud-Performanta Ighiu semifinale Cupa31după a învins uşor Energia Săsciori. Deşi golgeterul R. David a lipsit, celălalt „geamăn” al golului, S. Turuş a punctat, iar trupa lui Himcinschi s-a impus categoric, 4-0 (1-0), prin golurile marcate de S. Turuş (14), Birk (61), Oniche (68), Hîrceagă (81).

Chiar dacă etapa trecută a tranşat derby-ul de la Sântimbru în primul mitan, astăzi, Performanţa Ighiu nu a turat prea tare motoarele cu Energia Săsciori, de care a trecut totuşi cu 4-0 şi a revenit pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Mureşul Vinţu de Jos.

*Meci nebun la Şpring

Tot astăzi, cu începere de la 11.30, Euro Şpring a primit vizita echipei Dalia Sport Daia Română. Confruntarea a fost una cu adevărat spectaculoasă, întâlnirea finalizându-se la egalitate 2-2 (0-0) cu 3 goluri marcate în prelungirile partidei. Au marcat H. Ciucă (90+1), Fălămaş (90+3)/ Brînză (47, 90+2).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea