Rămâi conectat

Ştirea zilei

În acest an, compania Transavia – campioana businessului din Transilvania

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Transavia a obţinut, în 16 octombrie, la Cluj-Napoca, o nouă recunoaştere a activităţii sale, prin premiul oferit la a VI-a ediţie a proiectului „Campioni în business“, susţinut de Ziarul Financiar, în parteneriat cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, firma de audit şi consultanţă PwC şi Fundaţia Triple Helix. Partenerii proiectului „Campioni în business“ au decis să acorde şi premii speciale pentru poveşti de succes inedite ce stau la baza performanţei antreprenoriale. Astfel, Transavia este compania care a avut cea mai spectaculoasă creştere chiar şi în condiţii de criză: în 2012, cifra de afaceri a ajuns la 426,9 milioane de lei, în creştere cu 19 la sută faţă de 2011. “Sunt un tip perfecţionist şi corect şi nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni, încă de la începutul afacerii pe care o conduc. În fiecare an am crescut cifra de afaceri şi profitul, iar anul 2013 va fi cel mai bun an pentru Transavia. Am făcut un brand de carne, am ţinut la această idee şi am pus-o în practică. Ceea ce îmi propun îmi iese, însă mă bazez pe planuri bine stabilite dinainte”, declară Ioan Popa, directorul general Transavia.
Transavia, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. În prezent, grupul Transavia produce peste 55.000 de tone de carne pe an în unităţile sale de producţie din Transilvania. Transavia deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania şi Croaţia), Africa şi Orientul Apropiat. În anul 2006, Transavia a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Levente Polgar, un maghiar mai român ca românii: A încheiat Ștafeta Invictus 2025 la Carei, prin înmânarea drapelului României

Ioana Oprean

Publicat

în

Levente Polgar, un maghiar mai român ca românii: A încheiat Ștafeta Invictus 2025 la Carei, prin înmânarea drapelului României Ultramaratonistul aiudean de origine maghiară Levente Polgar a avut onoarea de a înmâna drapelul României, la Carei, la finalul Ștafetei Invictus 2025.  Cele trei ștafete — Albastră, Galbenă și Roșie — au ajuns, sâmbătă, 25 octombrie […]

Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO | Investiții în infrastructura verde la Zlatna: Pista de biciclete dintre Pârâu Gruiului și centrul Zlatnei, proiect de 2,8 milioane de lei, finanțat prin PNRR

Ioana Oprean

Publicat

în

Investiții în infrastructura verde la Zlatna: Pista de biciclete dintre Pârâu Gruiului și centrul Zlatnei, proiect de 2,8 milioane de lei, finanțat prin PNRR Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, a oferit detalii despre pista de biciclete aflată în construcție între oraș și satul aparținător Pârâu Gruiului. Proiectul, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență […]

Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO | Halviță ca pe vremuri, produsă de un turtar din Alba: Secretul dulcelui lipicios preparat doar când vine frigul

Ioana Oprean

Publicat

în

Halviță ca pe vremuri, produsă de un turtar din Alba: Secretul dulcelui lipicios preparat doar când vine frigul Mai știți halvița de pe vremuri? Cu siguranță toți ne amintim de bucățile dulci și lipicioase de halviță sau nuga din copilărie. Se găseau în cofetării, dar și la comercianții ambulanți din parcuri, piețe sau circuri. Era […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea