Rămâi conectat

Ştirea Ta

Iarna, obrazul subţire cu îngrijire se ţine

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

     Se ştie că odată cu venirea frigului, tenul îşi pierde hidratarea şi luminozitatea, devenind uscat si tern. De aceea pentru a-ţi menţine tenul sănătos şi frumos, trebuie să îi acorzi o atenţie sporită şi o ingrijire specială! Câteva sfaturi:
lEvită să foloseşti săpunuri cu PH acid şi având în compoziţie prea mult parfum! În loc să te ajute la hidratarea tenului, mai mult ţi-l vor usca!
lFoloseşte cremă hidratantă, cu vitamine, pentru că te va scăpa atât de iritarea tenului, cât şi de factorii externi (praf, vânt, ger), care duc la îmbătrânirea prematură a tenului!
lFoloseşte măşti hidratante, fie cumpărate din comerţ, fie preparate de tine în casă.
lPentru o hidratare intensivă, fă-ţi o mască dintr-un galbenuş de ou, smântână, miere de albine şi banane. Această mască îţi va catifela tenul şi-l va proteja de intemperiile vremii!
lDacă optaţi pentru măştile din comerţ, alegeţi-le pe cele care au în compoziţie proteine din lapte, ulei de migdale, şi extract din miere de albine.
Tenul uscat şi sensibil: evită să foloseşti săpunurile care conţin alcool şi glicerină, deoarece irită şi usucă tenul în exces. Folosiţi loţiuni şi creme pe bază de ulei, datorită faptului că tenul uscat trebuie hidratat puternic iarna.
lTenul normal: foloseşte o cremă hidratantă, cu apă termală în compoziţie şi veţi avea un ten catifelat!
lTenul gras: foloseşte cu încredere săpunurile obişnuite, care au efect benefic aupra tenului gras. În cazul unui ten excesiv de gras, folosiţi o loţiune astringentă şi creme de zi sau de noapte fără ulei în compoziţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea