Rămâi conectat

Curier Județean

Hunedorean prins în flagrant în timp ce spărgea o firmă din Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş au intervenit, luni, în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale. A fost prins în flagrant un bărbat de 28 de ani, în timp ce încerca să sară printr-un geam deschis, situat la nivelul superior al clădirii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în după amiaza zilei de 28.04.2013, în jurul orelor 18.00, Nicolae P., din Orăştie, judeţul Hunedoara, a pătruns prin efracţie în sediul societăţii situată pe strada Schweighoffer din Sebeş, pentru a sustrage bunuri.

La intervenţia poliţiei, bărbatul a abandonat activitatea infracțională şi a încercat să părăsească clădirea însă a fost prins de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.04.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Bera Larisa

Publicat

în

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale Francisc Oscar Gal din Alba Iulia a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale printr-o decizie emisă de prim-ministrul Marcel Ciolacu pe 3 iulie, publicată ulterior în Monitorul Oficial. Citește și: Categoria de români care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea