Rămâi conectat

Curier Județean

Hoți ”productivi” cercetați de polițiștii din Alba Iulia – 3 tineri sunt bănuiți că au comis, în trei luni, 14 furturi din autoturisme și de la o firmă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au continuat cercetările cu privire la 3 tineri identificaţi săptămâna trecută ca bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme. Se pare că, în perioada iulie – septembrie 2016, aceştia ar mai fi comis 14 furturi din autoturisme şi unul dintr-o societate comercială. Faţă de unul dintre ei a fost luată măsura reţinerii.

hot-autoturismLa data de 04.10.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit să documenteze activitatea infracțională a 3 tineri din municipiul Alba Iulia şi Zlatna, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului Alba Iulia.

În sarcina lui N.R.A., de 18 ani, din Alba Iulia, J.M., de 23 de ani, din Zlatna şi a unui minor în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia, s-a reţinut faptul că, în perioada iulie – septembrie 2016, ar fi comis un număr total de 16 furturi din autoturisme parcate pe diverse străzi din municipiul Alba Iulia precum şi un furt de bicicletă şi un furt dintr-o societate comercială.

Din cercetări a rezultat că cei 3 tineri au acţionat, pe timp de noapte şi au profitat de faptul că proprietarii autoturismelor au lăsat, în interiorul acestora, diverse bunuri şi documente (tablete, laptopuri, telefoane mobile, genţi, borsete, portmonee etc), prejudiciile fiind cuprinse între 500 şi 4.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 18/19 august a.c., cei 3 au pătruns, prin efracţie, într-o societate comercială de pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia şi au sustras un telefon mobil şi mai multe pachete de ţigări.

Faţă de N.R.A. a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 05.10.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Informaţii de background:

La data de 28.09.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe J.M., de 23 de ani, din Zlatna, ca persoană bănuită de comiterea unui furt reclamat poliţiei la data de 02.09.2016.

Se pare că, în noaptea de 01/02.09.2016, J.M., împreună cu un tânăr de 18 ani şi cu un minor de 15 ani, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un autoturism parcat pe strada B.P. Haşdeu din Alba Iulia şi ar fi sustras un portofel cu bani şi documente ce a fost uitat de proprietară în autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că J.M. este bănuit de comiterea, în noaptea de 23/24.09.2016, a unui furt de bicicletă lăsată neasigurată în faţa unui local public din Alba Iulia dar şi că, în noaptea de 06/07.09.2016, împreună cu tânărul de 18 ani şi minorul de 15 ani, ar fi pătruns, prin efracţie   într-un autoturism parcat pe strada Violetelor din Alba Iulia, iar din interior ar fi sustras o geantă de damă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba revine cu recomandarea adresat cetăţenilor de a-şi lua măsurile minime de protecţie a autoturismelor personale şi de a nu-şi lăsa bunurile de valoare, la vedere, în interiorul acestora, întrucât se expun riscului de a deveni victime ale infracţiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost evacuată joi, 18 iulie 2024, din sala de plen a Parlamentului European, după ce a întrerupt ședința de 3 ori. Citește și: Răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare 2024: Partidul lui Șoșoacă, aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea