Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav rămâne la Terek Groznîi, deocamdată… *Oferte din Italia pentru atacantul albaiulian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deşi a dorit să plece din campionatul Rusiei, pentru că nu şi-a găsit locul la Terek Groznîi, după un sezon de încercări, atacantul albaiulian Gicu Grozav nu a reuşit încă să-şi concretizeze demersul acestei veri. Internaţionalul română a fost obligat de contract să se prezinte la reunirea echipei cecene, a bifat stagiile centralizate din Austria şi Germania şi chiar a marcat golul victoriei (3-2) în partida amicală cu Fleetwood Town (League One).

*A marcat în amical

Din păcate, nu am avut un an prea bun. Sper ca să rezolv ceva, să merg undeva să joc. Nu pot să-mi dau seama exact de ce s-a întâmplat aşa la Terek, pentru că eu m-am pregătit foarte bine. Părerea mea e că nu mi s-au dat şanse. Prima mea opţiune este să rămân afară“, a declarat în vacanţa petrecută acasă la Alba Iulia. Deşi antrenorul Rashid Rakhimov nu-l are la inimă pe vârful lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, Terek, ocupanta locul 13 în stagiunea precedentă nu renunţă prea uşor la serviciile lui Grozav, care în campionatul anterior a bifat 7 meciuri în Rusia (două titular), plus alte trei şi un gol înscris în Cupa Rusiei.

*Nu pleacă gratis, deşi are oferte din Serie A

Pentru achiziţionarea lui Gicu Grozav, Terek Groznîi a plătit celor de la Petrolul în jur de 2,9 milioane de euro şi sub nicio formă nu renunţă gratis la serviciile sale. Deşi fotbalistul a a luat în calcul inclusiv o diminuare a contractului, ruşii nu-l împrumută fără pretenţii, deşi există solicitări din Turcia şi Italia. Gheorghe Grozav, poreclit şi „Lavezzi al estului”, se regăseşte din nou în atenţia unor cluburi din Serie A, după ce vara trecută a fost pe „radarul” Bolognei şi al lui Livorno. Aflat în 2013 pe lista Bolognei, care a fost la doar o semnătură distanţă de a-l achiziţiona, Grozav poate ajunge să îmbrace tot tricoul „roş-albastru”, însă la Genoa. Presa italiană scrie acum că o altă echipa din Serie A îl doreşte, iar numele vehiculat este Genoa, ocupanta locului 14 din sezonul trecut, la care a jucat şi Adrian Stoian.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea