Rămâi conectat

Sport

Gala Sportului Județean 2022 revine la formatul clasic | Premii de peste 90.000 de lei pentru performanță

Dan HENEGAR

Publicat

în

Așa cum am anunțat, duminică, 18 decembrie, la ora 14.00, la Sala “Mercur Lux” din Alba Iulia, se va desfășura Gala Sportului Județean 2022.

Practic se revine la formatul clasic al acestui eveniment de final de an, după ce anii precedenți pandemia de coronavirus a afectat din plin toate palierele vieții sociale. Vor fi premiați cei mai buni sportivi și antrenori la sporturi olimpice și sporturi neolimpice, dar și performerii pe diverse ramuri sportive. Gala Sportului Județean 2022 va trage cortina peste sportul din Alba în acest an, unul în care reprezentanții județului au participat, printre altele, la Campionatele Mondiale și Campionatele Europene de atletism.

Suma totală acordată pentru premii se cifrează la aproximativ 90.500 de lei, organizatori fiind Consiliul Județean Alba și DJST Alba. Sunt așteptate la ceremonia de premiere în jur de 300 de persoane (sportivi, antrenori, colaboratori etc), marea majoritate fiind inclusă la categoria mențiuni.

*Premii speciale pentru Emeric Szakacs și Tiberiu Tanțoș

În program nu va mai fi acel eveniment caritabil, dar sunt prevăzute momente artistice, plus premii pentru întreaga activitate acordate lui Emeric Szakacs (tenis de câmp) și Tiberiu Tanțoș (schi alpin). Invitatul special este fotbalistul Nicolae Stanciu, cel care nu va fi însă prezent din pricina meciurilor din campionatul Chinei. Și după toate probabilitățile și în acest an laureații vor veni tot de la disciplinele ce au dominat anul trecut, atletism și powerlifting, raportat la rezultatele înregistrate în 2022 la nivel european și mondial. În 2021, performerii au venit de la CS Unirea Alba Iulia, Ana Rodean și antrenorul Gabriel Avram (la sporturi olimpice), Andrei Irimie și antrenorul Ovidiu Pănăzan (la sporturi neolimpice).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea