Rămâi conectat

Sport

Gabriel Cotoară a câștigat Cupa Regiunilor cu Gloria Geoagiu! Cl. Marcu, gol în finala cu Viitorul Arad

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul din Alba Gabriel Cotoară continuă rezultatele de senzație obținute pe banca formației Gloria Geoagiu! Astfel, formația din județul vecin a câștigat finala Regiunii 4 Vest, 3-0 (1-0) pe teren propriu cu Viitorul Arad. Al doilea gol al gazdelor a fost marcat de Cl. Marcu, excelentă lovitură liberă, reușita sa intercalându-se între cele semnate de Tătulea și Ciucurescu.

Grație acestei victorii, Gloria Geoagiu s-a calificat în turul întâi al Cupei României, meciuri în 2 august, și a câștigat trofeul oferit de Federația Română de Fotbal.

În competiția „KO”, Gloria Geoagiu a repurtat 3 victorii fără a primi gol, în grupă câștigând cu Vulturul Fărcășești și Voința Mașloc

În finală, Gabriel Cotoară, primul antrenor din Alba care a cucerit Cupa Regiunilor, i-a avut în primul unsprezece pe Csegoldi, Scrob, Puțan, Cl. Marcu și Ad. Hăprian, fotbaliști din Alba.

Tânărul antrenor originar din Alba a devenit pentru a doua oară în 3 ani campion județean (în 2020, cu CS Ocna Mureș) și a reușit performanțe remarcabile cu Gloria Geoagiu, echipă pe care a preluat-o în urmă cu un an și jumătate. Cotoară a cucerit deja trei trofee: Cupa României pe județ (vara trecută) – primul din istoria grupării, eventul în acest sezon fabulos, și a participat la barajul de promovare în eșalonul terț.

Foto: Gloria Geoagiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir, set la zero în amicalul de la Stremț, triplă pentru Bura

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, set la zero în amicalul de la Stremț, triplă pentru Bura Metalurgistul Cugir a câștigat meciul amical de la Stremț cu Voința, cu un set de teni, 6-0 (5-0). Marcatorii „roș-albaștrilor” au fost Bura – triplă, P. Păcurar, Udrea și Cocan. Acest joc a fost legat în locul partidei cu CSC Ghiroda și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea