Rămâi conectat

Ştirea zilei

Furt de motorină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Doi tineri din Dâmbovița, reținuți de polițiști

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Furt de motorină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Doi tineri din Dâmbovița, reținuți de polițiști

Doi tineri din județul Dâmbovița au fost reținuți de polițiști după ce ar fi sustras 200 de litri de motorină din rezervorul unui camion aflat într-o parcare de pe autostradă. Au fost prinși, în scurt timp, cu sprijinul polițiștilor de la autostrăzi.

La data de 3 aprilie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 21 și 23 de ani, din județul Dâmbovița, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 3 aprilie 2023, în jurul orei 04,45, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe autostrada A 10, ar fi sustras 200 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat.

Cei doi tineri bănuiți de furt, care se deplasau cu un camion, au fost depistați, în trafic, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Autostrăzi, în scurt timp de la sesizarea faptei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda Un șofer din județul Alba a vrut să își arate prețuirea și susținerea pentru echipa națională a României înainte de meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea