Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO/VIDEO: Liberalul Teodor Atanasiu a primit certificatul doveditor al alegerii sale ca senator

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Începând din această seară liberalul Teodor Atanasiu  este, oficial, senator de Alba. Acesta a primit certificatul doveditor al alegerii sale de la președintele Biroului Electoral Județean, judecător Lucia Pascariu-Pag, în cadru festiv, în prezența prefectului Flaviu Cozuc, a membrilor BEJ Alba și a colegilor săi liberali.

Evenimentul a avut loc la câteva ore după publicarea în Monitorul Oficial a rezultatelor alegerilor parlamentare iar Atanasiu este primul parlamentar din Alba care a intrat în posesia actului oficial urmând ca ceilalți șase să primească certificatele luni, la ora 10.00.

Teodor Atanasiu a mulțumit alegătorilor și autorităților implicate pentru modul în care au gestionat alegerile și a promis că se va bate pentru ca Senatul României să redevină o cameră de dezbatere adevărată înainte de votarea legilor, că va contribui la procesul legislativ cu proiectele pe care le-a propus în campania electorală și că se va lupta ca Parlamentul să fie cel care controlează Guvernul astfel încât toate proiectele legislative adoptate să fie puse in practică.

Festivitatea s-a încheiat, așa cum se obișnuiește în astfel de situații, cu șampanie, strângeri de mână, felicitări și urări de succes în mandatul 2012 – 2016.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea