Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Acțiune în forță a trupelor speciale din Poliția Alba, în fața a zeci de copii înmărmuriți

Bogdan Presecan

Publicat

în

Exercitiu IPJ Alba_Ziua Politie Romane 2014 (21)Evenimentele dedicate Zilei Poliției Române (25 martie), organizate în județul nostru de IPJ Alba, au continuat astăzi cu Ziua Porților Deschise.

La evenimentul desfășurat la sediul Inspectoratului de Poliție Alba, au participat câteva sute de școlari și preșcolari, cărora polițiștii le-au prezentat autospecialele de intervenție, le-au explicat lucruri interesante despre echipamentele pe care le au în dotare oamenii legii și le-au făcut cunoștință cu un câine polițist antrenat să descopere droguri.

După ce s-au familiarizat cu activitatea polițiștilor, cei mici au avut șansa să participe la un exercițiu demonstrativ, respectiv la o simulare a unei acțiuni de capturare a unor infractori periculoși și  înarmați. Mai multe mașini de poliție au blocat calea bandiților aflați într-un autoturism furat iar trupele speciale, cei supranumiți “mascații”, pregătiți de șeful Serviciului de Intervenţie Rapidă, inspectorul de poliţie Mihai Airini, i-au imobilizat pe infractori și le-au pus cătușele.

Pe prichindei nu i-au speriat nici focurile de armă nici imobilizarea în forță a “celor răi” exprimându-și entuziasmul că au putut vedea cu proprii lor ochi, o scenă specifică filmelor de acțiune.

[nggallery id=1337]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea