Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Iulia – CSU Medicina Tg. Mureş 3-0, în sferturile de finală ale Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României, scor 3-0 (25-15, 25-11, 25-19), cu CSM Medicina Tg. Mureș, partida din Sala „Timotei Cipariu”.

Formația din „Mica Romă” este practic calificată pentru al 4-lea an consecutiv în „careul de ași” al Cupei României, jocul de mâine fiind o simplă formalitate pentru deținătoarea trofeului.

Întâlnirea a avut gazdă pe CSU Medicina, care a opus rezistență doar în prima parte a ultimului set, în care au condus la un moment dat, punând probleme, mergându-se cap la cap până la 15-15.

De ani buni, derby-ul Ardealului la volei feminin are o favorită certă, echipa lui Darko Zakoc, care a câștigat al 12-lea meci consecutiv direct. CSU Medicina a acceptat să susțină în deplasare ambele partide din această fază a competiției.

Jocul de mâine este doar un antrenament cu public, înaintea meciului de foc cu Știința Bacău, derby-ul rundei viitoare din Divizia A1.

Volei Alba Blaj: Lena Moellers – Adina Salaoru, Mariana Aquino, Ana Cleger, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); a mai jucat Petya Barakova.

 Următoarele jocuri pentru Volei Alba Blaj în fața propriilor suporteri: *miercuri, 29 noiembrie, CSU Medicina Tg. Mureş (ora 16.00), sferturile Cupei României; *sâmbătă, 2 decembrie, Ştiinţa Bacău (ora 15.30), etapa a 8-a; *sâmbătă, 9 decembrie, Agroland Timişoara (ora 18.00), s-a inversat ordinea iniţială a jocurilor, etapa a 9-a (ultima a turului).
Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea