Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO. Zile bune pentru administratorii de piscine și ștranduri din Alba. Vremea caniculară i-a scos pe oameni din case, la baie și plajă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administratorii de piscine și ștranduri din Alba au avut parte, probabil, de cel mai bun weekend din an, o parte dintre ei postând fotografii pe rețelele de socializare pentru a arăta internauților că localnicii au ales să le treacă pragul.

George Țălnar, administratorul bazei sportive din Cetate, a transmis pe Facebook mulțumiri celor care au venit. ”Winner’s Club Țălnar, 25.06.2017 !!! Mulțumim lui Dumnezeu pentru vremea superbă și mulțumim dumneavoastră pentru ca ne-ați calcat pragul!!!”

Piscina de la Baza Sportivă Winner’s Club Țălnar are adâncimea medie de 1,5 m, iar în cadrul acesteia este și un bazin pentru copii cu o înălțime medie a apei de 0,6m. Tariful de acces la piscină a fost, anul trecut, de 15 lei, iar copiii de până la 3 ani au acces gratuit.

Cei care doresc șezlong trebuie să achite o taxă în plus, de 10 lei. Programul de funcționare: de luni până duminică, între orele 9.00 – 21.00.

De asemenea, în această dimineață, o fotografie a postat și administratorul piscinei Cerbu Arini.

Departe de agitația cotidiană, la câțiva kilometri de Alba Iulia, se află Pensiunea Cerbu Arini. Cei care doresc să se ”bălăcească” și să se relaxeze în aer liber, într-o zonă liniștită cu verdeață, pot alege piscina de aici. Înconjurată de şezlonguri, măsuţe şi umbrele, duşuri şi cabine de schimb, aceasta dispune de peste 100 de locuri. Tariful pentru acces la piscină, cu șezlong inclusiv, este de 25 de lei. Locația dispune de un bar şi terasă cu mese rustice în vecinătatea piscinei, balansoar din lemn şi hamace pentru odihnă plăcută la umbra teilor din livadă. Fântânile arteziene şi un ochi de apă amenajat cu peşti exotici, traversabil pe un podeţ de lemn, întregesc un peisaj minunat, de relaxare şi de bunăvoie. Programul de funcționare este între orele 10.00 – 21.00.

Pentru a ajunge cu mașina la pensiunea Cerbu Arini, mergând pe DN1, în direcția de mers Sebeș-Alba Iulia, după localitatea Lancrăm, depășiti intersecția DN1 cu drumul spre stânga către Vințu de Jos, iar la coborârea de pe podul din apropierea intersecției, părăsiți DN1 la dreapta, urmărind incdicatorul pensiunii.

Și ștrandul de la Zlatna se promovează pe Facebook. De asemenea, cei care îi trec pragul și-au făcut o obișnuință din a se eticheta în fotografiile postate de la ștrand.

Ștrandul de la Zlatna, amenajat lângă Stadionul ”Minaur”, are două bazine, unul pentru adulți și unul pentru copii. În zonă sunt amenajate plaje din iarbă, nisip, grilaje din lemn semisintetic de exterior precum și zone de plajă cu pavele pentru șezlonguri.

O zi de bălăceală în piscine și tolăneală la soare pe șezlonguri costă 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Elevii premianți și cei beneficiari de ajutor social beneficiază de reduceri la intrare.

Programul este de la ora 10.00 la 21.00.

[nggallery id=4252]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea