Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO/ Prima societate specializată în comerţul cu materiale metalice de construcţii din Alba Iulia sărbătorește 25 de ani de activitate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

VIVA SRL, prima societate specializată în comerţul cu materiale metalice de construcţii din Alba Iulia sărbătorește 25 de ani de activitate

Astăzi, 4 octombrie, se împlinesc 25 de ani de activitate neîntreruptă pentru probabil cea mai veselă și optimistă societate comercială din Alba Iulia, și cum să nu fie așa dacă, de la înființare și până astăzi a crescut constant, extinzându-se în mai tot județul.

Este vorba de VIVA SRL (botezată după celebrul, în acea vreme, canal TV de muzică), un proiect de succes al fraților Pleșa, Călin și Gabriel, demarat în anul 1994, alături de partenerii: Filip Marius și Colda Petre.

Practic, doi ingineri mecanici și doi ingineri electroniști și-au luat soarta în mâini și au pornit pe un drum care avea să le asigure succesul fiecăruia în parte, înființând societatea ce are ca obiect comerțul cu materiale metalice, prima de acest fel din Alba Iulia.

Dacă la început ei centrau, ei dădeau cu capul, funcționând într-un spațiu închiriat, și folosindu-se de camionete tocmite la fel, descărcând cu propriul spate tone de marfă, lucrurile s-au conturat frumos și, de la an la an, au crescut atât ca număr de angajați cât și ca cifră de afaceri.

Anul 2018 i-a prins într-o formulă de 60 de inși, cu depozite proprii, puncte de desfacere în Sebeș, Aiud, Câmpeni și Blaj, flotă auto specializată și aceeași seriozitate în prestarea serviciilor. De altfel, de la seriozitate și servicii ”li s-a tras” succesul.

Concurența nu a întârziat să apară dar spre deosebire de restul, VIVA a înțeles să fie mereu în sprijinul clientului căruia nu vrei doar să îi vinzi ceva ci să-l ajuți în proiectul pe care vrea să îl realizeze, fidelizându-l. Cum? Simplu! Îi oferi servicii post vânzare, și asemenea unui croitor bun, nu îl lași să plece cu valul de material în mână ci i-l croiești după măsură.

Între 1996 și 2002, societatea și-a diversificat obiectul de activitate, deschizând primele magazine Dialog la Alba Iulia, într-o vreme în care, dacă voiai să ai semnal trebuia să urci în Dealul Furcilor, măcar. Nu mai puțin de 14 puncte Dialog au funcționat sub tutela VIVA până la predarea către Orange, când asociații au renunțat la această activitate, păstrând și cultivând afacerea ”mamă”.

YouTube video

În cei 25 de ani de activitate neîntreruptă acționariatul s-a modificat, Filip Marius a preluat societatea satelit Vox, iar Colda Petre vede și în zi de astăzi de VIVA Metal. VIVA și VIVA Metal funcționează aceeași curte, relațiile de prietenie între cei 4 temerari care au pornit pe un drum comun acum 25 de ani fiind și acum strânse.

Cum Gabriel Pleșa a devenit directorul AISE Alba, alăturându-se mai apoi echipei de conducere a Primăriei Alba Iulia, lângă Mircea Hava, Călin Pleșa a rămas să ducă stindardul VIVA mai departe, beneficiind de sprijinul fratelui său, în calitate de acționar.

Împreună mulțumesc angajaților, pentru loialitate, implicare și profesionalism, la fel colaboratorilor și nu în ultimul rând clienților! Împreună au dus VIVA la o cifră de afaceri de peste 14 milioane de lei iar conducerea îi asigură pe toți de aceeași seriozitate, punctualitate și servicii de cea mai bună calitate!

[nggallery id=7469]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, amendată cu 5.000 de lei pentru aplicarea unor criterii discriminatorii privind acordarea locuințelor sociale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, amendată cu 5.000 de lei pentru aplicarea unor criterii discriminatorii privind acordarea locuințelor sociale Instituția a pierdut definitiv procesul prin care a contestat decizia Consiliului de Combatere a Discriminării Primăria Alba Iulia a pierdut definitiv un proces civil prin care a fost amendată cu suma de 5.000 de lei de către Consiliul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea