FOTO/VIDEO: POTOP la Alba Iulia! Pentru a ajunge la gară ai nevoie de barcă – Apă până peste borduri pe străzile din intersecție

Străzile din intersecția de la gara din Alba Iulia au fost inundate, duminică noaptea, de ploaia torențială puternică abătută peste oraș. Canalizarea a refulat iar stratul de apă a crescut până peste borduri.

Pentru Alba Iulia și alte câteva localități din județ a fost emis Cod Portocaliu de furtună, valabil până la ora 0.15, însă ploaia a durat mult peste perioada prognozată. Populația a fost avertizată și prin mesaj RO-ALERT pentru a lua măsuri de autoprotecție.

Au fost anunțate averse torențiale care vor cumula 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și izolat medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Raul 24 iunie 2019 at 0:51

cod portocaliu de prime pentru hoti de directori de la apa ctta alba !!! bataie de joc in alba cu canalizarea si cu calitatea apei la robinet !!!!

Bardan la DNA cu tine! 24 iunie 2019 at 1:39

Bardan, ai furat bani si ne-ai facut canalizari mici. Ne-ai inundat orasul si casele, hotule! La puscarie si tu, si eurpsparlamentarul de Hava!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...