Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| Polițiștii locali din Alba Iulia au împărțit flori femeilor din oraș, pe Bulevardul Transilvaniei

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Polițiștii locali din Alba Iulia au împărțit flori femeilor din oraș, pe Bulevardul Transilvaniei

Astăzi, 8 martie, Poliția Locală din Alba Iulia a făcut o mișcare surprinzătoare și plăcută pentru doamnele și domnișoarele din oraș. Pe Bulevardul Transilvaniei, agenții de poliție au împărțit flori tuturor femeilor care treceau pe acolo, cu ocazia zilei internaționale a femeii.

Acest gest inedit al Poliției Locale a fost foarte bine primit de către femeile din oraș, care au apreciat acest gest deosebit de frumos și atent.

CITEȘTE ȘI: Pasagerele unui autobuz din Alba răsfățate de 8 martie: Conducătorul auto le-a întâmpinat cu flori la primele ore ale zilei

Multe femei au fost impresionate de faptul că agenții de poliție și-au făcut timp să împartă flori într-o zi atât de importantă pentru ele.

YouTube video

Reprezentanții Poliției Locale au explicat că această inițiativă a fost luată cu scopul de a aduce un zâmbet pe buzele femeilor și de a le face să se simtă apreciate în această zi specială. De asemenea, ei au subliniat că această acțiune a făcut parte din campania lor de a încuraja respectul, considerația și atenția față de toate persoanele din oraș.

CITEȘTE ȘI: Cadouri de la polițiștii din Alba Iulia pentru femei: Le-au ”amendat” pe șoferițe cu flori de 8 martie

În final, trebuie să spunem că această acțiune a Poliției Locale din Alba Iulia a fost foarte apreciată de către comunitatea locală și ne bucurăm să vedem că în orașul nostru există asemenea inițiative deosebite și pline de compasiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea