Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Paști pentru carantinații de la Hotel Cetate. Acțiune a voluntarilor Ascor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Voluntarii din Alba Iulia, protejați cu măști și mănuși, le-au făcut o bucurie celor care se află de Sărbătorile Pascale în carantină la Hotel Cetate și în Vinerea Mare, le-au dus acestora sfintele paști.

„Facem o acțiune de voluntariat, la Hotel Cetate din Alba Iulia. Suntem de la Facultatea de Teologie și prin Arhiepiscopie facem o acțiune pentru oamenii carantinații aici, oferindu-le Paști și bucurie, sperăm noi”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, unul dintre voluntari.

YouTube video

După solicitarea Președintelui Iohannis de a reveni asupra protocolului încheiat între MAI și Biserica Ortodoxă Română privind desfășurarea tradițiilor de Paște, pâinea binecuvântată în formă de prescuri stropită cu aghiasmă și vin, numită Paști, sfințită joi, 16 aprilie, va fi distribuită la domiciliul credincioșilor din toate Parohiile de către personalul clerical și voluntarii din Parohie, vineri și sâmbătă în intervalul orar 8-17 și în prima zi de Paști între orele 6-12 la solicitarea credincioșilor.

[nggallery id=7860]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea