Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Mesaj RO-ALERT de INUNDAȚII la Aiud: O familie cu un copil de 9 luni evacuată, trenuri blocate și 8 străzi inundate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Natura s-a dezlănțuit în noaptea de luni spre marți în județul Alba, mai exact în Aiud, provocând inundații care au blocat opt străzi și au dus la întreruperea circulației feroviare. ISU Alba a trimis la fața locului 3 ofițeri, 1 maistru militar, 17 subofițeri, 2 autospeciale, 2 bărci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru evacuarea unei familii compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni, pe strada 1 Decembrie, în municipiul Aiud.

De asemenea la momentul actual în municipiul Aiud sunt inundate 8 strazi, iar circulația feroviară este întreruptă. Două trenuri sunt blocate la km 413+100, au declarat reprezentanții ISU Alba.

YouTube video

YouTube video

Grupa operativă împreună cu Prim Adjunctul Inspectorului Șef s-au deplasat în municipiul Aiud pentru coordonarea intervenției.

YouTube video

YouTube video

S-a transmis mesaj prin RO-ALERT pentru municipiul Aiud privind riscul de inundații înregistrat la nivelul UAT-ului, în special în proximitatea Vaii Aiudului.

Familia evacuată de pe strada 1 Decembrie, din municipiul Aiud este compusă din 2 adulți și un copil de 9 luni.

Forțele alocate la momentul actual în municipiul Aiud sunt 3 ofițeri, 1 maistru militar, 17 subofițeri, 2 autospeciale, 2 barci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

Acțiunile sunt coordonate de Grupa Operativă, condusă de prim adjunctul inspectorului șef – lt. col. Costea Ovidiu.

[nggallery id=7953]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea piloți aeronave din cadrul Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea piloți aeronave din cadrul Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, a fost admisă prima la specializarea piloți aeronave din cadrul Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov. Citește și: FOTO | Șase […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea