Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Mașini tunate, bași și adrenalină în șanțurile Cetății Alba Carolina: Lamborghini Aventador SV, vedeta din acesta an

FURDUI Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| Mașini tunate, bași și adrenalină în șanțurile Cetății Alba Carolina: Lamborghini Aventador SV, vedeta din acesta an

Astăzi, 27 septembrie, pe latura vestică a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia are loc Cars and Coffee, ediția a doua, unde pasionații de automobile pot să admire cele mai spectaculoase mașini modificate.

La show sunt prezente mașini dintre cele mai diferite, de la Golf la Nissan R35 GTR, cu peste 1.000 de cai putere. Cu siguranță atracția zilei este un Lamborghini Aventador SV, o mașină cu un preț care pornește de la peste 400.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Cars and Coffee la Alba Iulia: Mașini puternice, dedicare și perseverență. PROGRAM

YouTube video

„Avem 150 de participanți, iar mașinile au fost selectate pe baza unor criterii destul de ridicate. Avem de la Golf, BMW, Nissan R35 GTR, cu peste 1.000 de cai și probabil cea mai scumpă un Lamborghini Aventador SV. Toate mașinile sunt spectaculoase pentru că au fost alese cu mare grijă de noi, cei din organizare”, ne-a spus unul dintre organizatori.

Participanții multiplelor cluburi auto din România vor concura unii împotriva celorlalți pentru diverse distincții, „Lowest car”, „Loudest car”, „Strongest car guy” și altele, la finalul evenimentului urmând să fie recompensați de către organizatori. Câștigătorii probelor vor fi aleși de către participanții evenimentului în urma rezultatelor măsurate cu strictețe și corectitudine, participanții având dreptul să își aleagă cele mai bune 10 mașini ale evenimentului în baza unui buletin de vot.

Accesul este liber, încurajând cât mai mulți spectatori să se alăture acestui eveniment deosebit destinat nu numai pasionaților auto, ci oricărei persoane care poate să admire cele mai unice modele de mașini, alături de prieteni și de o cană de cafea fierbinte în decorul Cetății Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, 17 august, în jurul orei 19.40, în zona km 310 al autostrăzii A1. Citește și: INCENDIU izbucnit la un garaj și o anexă gospodărească în Dârlești, comuna Horea: Au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea