Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Cars and Coffee la Alba Iulia: Mașini puternice, dedicare și perseverență. PROGRAM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Cars and Coffee la Alba Iulia: Mașini puternice, dedicare și perseverență. PROGRAM

Între 23-25 septembrie 2022, Faur Octavian, Dorhoi Raul, Pop Edward și Tătar Paul, inițiatorii ediției inaugurale a evenimentului auto „Cars and coffee”, organizează cea de-a doua ediție a expoziției de mașini sport în latura vestică a Cetății Alba Carolina.

Ediția aceasta, care este un eveniment „de casă” al clubului Custom Works, va aduce în prim plan mașini mult mai bune și puternice, cu participanți mai atent selectați și cu o organizare mult mai amplă si dezvoltată. După experiența ediției trecute, care a fost un real succes, se vor respecta tematica și principalele obiective, însă se vor pregăti și o serie de surprize atât pentru participanți cât și pentru vizitatorii expoziției, care sunt așteptați într-un număr cât mai mare.

YouTube video

Peste 100 de participanți din toată țara vor fi prezenți la eveniment, aceștia fiind aleși în urma unor criterii stricte de selecție stabilite de organizatori, astfel permițându-se accesul doar celor mai spectaculoase mașini, precum Audi RS e-Tron GT, Nissan R35 GTR, Lamborghini Aventador SV, BMW M4 COMPETITION și multe altele.

Participanții multiplelor cluburi auto din România vor concura unii împotriva celorlalți pentru diverse distincții, „Lowest car”, „Loudest car”, „Strongest car guy” și altele, la finalul evenimentului urmând să fie recompensați de către organizatori. Câștigătorii probelor vor fi aleși de către participanții evenimentului în urma rezultatelor măsurate cu strictețe și corectitudine, participanții având dreptul să își aleagă cele mai bune 10 mașini ale evenimentului în baza unui buletin de vot.

Accesul este liber, încurajând cât mai mulți spectatori să se alăture acestui eveniment deosebit destinat nu numai pasionaților auto, ci oricărei persoane care poate să admire cele mai unice modele de mașini, alături de prieteni și de o cană de cafea fierbinte în decorul Cetății Alba Carolina.

Programul evenimentului:

SÂMBĂTĂ:

9:30-11:00 – ACCES AUTO
11:30 – DESCHIDEREA OFICIALĂ A EVENIMENTULUI
13:00 – LOWEST CARS
15:00 – LIMBO
17:30 – LOUDEST CARS
21:00 – AFTERPARTY LA LOCATIE DJ Andi by Sunetim

DUMINICĂ:

11:00 – STRONGEST CAR GUY
13:00 – FASTEST CAR GUY
15:00 – PREMIEREA
16:00 – INCHIDEREA EVENIMENTULUI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea