Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: GT Sport: iarăși o victorie nebună, 6-5 la Stremț, cu gol al portarului Adrian Roman!!! CIL Blaj, pe podium!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alte două partide din etapa a 25-a a Ligii a 4-a:

Kinder Teiuș – CIL Blaj 1-4 (0-2): D. Stanciu (70)/ Ursu (16), Tulea (23), H. Popa (83), Bărbat (90+3). Amfitrionii au suferit al 3-lea eșec consecutiv, în compania revelației returului, formația din “Mica Romă”. CIL Blaj are 9 partide în retur fără eșec (un singur egal) și cu 5 victorii la rând a urcat pe treapta a treia a podiumului!

YouTube video

*Voința Stremț – GT Sport Alba Iulia 5-6 (4-2): Trifa (26), Al. Dreghici (33, 53), Epure (35), A. Breaz (40)/ An. Dreghiciu (23), Dula (30, 46), G. Gavrilă (52, 73), Ad. Roman (83). Un nou meci nebun făcut de “gașca veselă” condusă de George Țălnar!

O victorie- spectacol, la fel ca aceea din runda a 7-a, de la Teiuș (în 10 octombrie), cu același scor, după o partidă incredibilă, cu o derulare senzațională a evenimentelor. Oaspeții au condus cu 1-0 și 2-1, însă la pauză stremțenii au avuit 4-2, după 3 goluri la rând. S-a făcut însă 4-4, imediat în câteva zeci de secunde 5-4, însă “thriler-ul” a continuat neverosmil.

O nouă egalitate restabilită, pentru ca show-ul să fie desăvârșit de portarul Adrian Roman (secundul oaspeților), cel care a intrat în teren ca jucător de câmp în minutul 83, a înscris imediat și a primit “cel mai frumos galben”, pentru bucurie excesivă. Ținând cont de ce s-a întâmplat la Stremț, nici nu mai contează că GT Sport a depășit 100 de goluri încasate în acest sezon!

*duminică, ora 11.00: Inter Unirea – Hidromecanica Șugag; ora 12.00: Industria Galda de Jos – Viitorul Sântimbru; *ora 18.00: Energia Săsciori – Performanța Ighiu și Viitorul Vama Seacă – Spicul Daia Română CS Zlatna – stă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea