Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Deas Sasu Construct a câștigat turneul caritabil dedicat copiilor din Tanzania | S-au strâns bani și echipament sportiv pentru fotbaliștii din țara africană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Formația Deas Sasu Construct s-a impus în turneul dedicat seniorilor (peste 30 de ani) ce s-a disputat recent la Alba Iulia, la Baza Sportivă “Fair Play”, în ideea de a strânge fonduri pentru copiii din Tanzania.

“În cele două zile s-au adunat 2650 de lei din surplus taxa de competiție și licitarea tricoului lui Toșca, 10 mingi și 16 perechi de ghete de fotbal. Au mai fost făcutd donații direct în pușculița de Tanzania, iar suma o vom afla la finalul campaniei”, a transmis antrenorul Silviu Miron, organizatorul evenimentului sportiv.

De asemenea, sâmbătă, 16 decembrie, ora 16.30, la Restaurantul Prestige este prevăzută o cină de binefacere pentru a sprijini copiii din Tanzania (prețul unui bilet este de 150 lei).

Cum BvB Alba Iulia nu a mai participa, au rămas 4 echipe, clasamentul fiind următorul: 1. Deas Sasu Construct, 2. Slim Boys, 3. Dani Ianc & Friends, 4. Performanța Ighiu (s-a jucat în sistem fiecare cu fiecare). Au mai fost acordate premii speciale pentru Alex Mărghitan (Deas Sasu Construct) – cel mai bun jucător, Claudiu Vlad (Slim Boys) – cel mai bun portar, Vasile Sulare (Slim Boys) – golgheter și cea mai efervescentă galerie: Slim Boys.

Școala de Fotbal Valea Frumoasei Alba Iulia a câștigat turneul Under 14 disputat în Cetatea Marii Uniri și dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din Tanzania, mai precis din localitatea Mwandege din țara africană.

YouTube video

Clasamentul a fost următorul: 1. Școala de Fotbal Valea Frumoasei Alba Iulia (1-0 în finală), 2. CSM Unirea Roșu, 3. CSM Unirea Alb (3-1 în finala mică), 4. Valea Frumoasei Săsciori, 5. Unit Alba Iulia, 6. Performanța Ighiu

Cel mai bun jucător a fost Darius Tompi (Valea Frumoasei Alba Iulia), cel mai bun portar: Horațiu Niciu (Unirea Roșu) – acesta fiind în acest an cel mai bun portar al fazei finale a Cupei Satelor (evoluând pentru Livezile), iar golgheter: Bogdan Fereșteoaru (Unirea Alb). Antrenorul Silviu Miron, cel care are la activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo din tainele “sportului rege”, este inițiatorul acestui eveniment de suflet. Acțiunea se desfășoară sub titulatura “Tanzania Charity Cup 2024. Adoptă o țară: Tanzania”, rezultând un demers de apreciat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea