Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Anthony – Un Bishon Frise, vedeta zilei la Alba Iulia. A cucerit titlul de ”Best in show” în prima zi a expoziției chinologice ”Royal Crown Trophy 2015”

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

expozitia chinologica 2015 alba iulia127Anthony, un bichon a poil frise în vârstă de 3 ani din Alba Iulia a fost vedeta competiției de sâmbătă la Expoziția Chinologică ”Royal Crown Trophy 2015”, din Cetatea Alba Carolina. Cele mai frumoase rase, împărțite pe grupe și de diferite talii, au defilat încercând să impresioneze juriul și publicul prezent, însă superbul exemplar de Bishon  Frise s-a dovedit a fi cel mai frumos câine al zilei, primind titlul de ”Best in Show”.

 

expozitia chinologica 2015 alba iulia126 Locul II la expoziția internațională de sâmbătă a fost câștigat de un exemplar deosebit din rasa American Akita, care a  obținut și titlul de cel mai frumos câine în cadrul show-ului național ”Royal Crown Trophy 2015”.  Locul III pe podiumul internațional a fost ocupat de un Ciobănesc românesc mioritic.

Competiția din acest an reunește la Alba Iulia peste 900 de “campioni în lesă” de pe tot continentul european. Evenimentul  oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din Romania și Europa. Arbitrii din cadrul evenimentului provin din Argentina, Italia, Franța, Israel, Slovenia și România.

Iubitorii de animale din Alba Iulia vor avea șansa să urmărească evoluțiile raselor canine și mâine. Arbitrii evaluează frumusețea, capacitatea de lucru a câinilor, indicatori fizici, personalitatea animalelor, dar si potențialul handler-ilor de a relaționa cu cainele.

Sâmbătă a foexpozitia chinologica 2015 alba iulia131st premiat cel mai frumos câine al zilei, ”Best in show”, un bichon a poil frise în vârstă de 3 ani, iar mândra proprietară, Diana Lazăr, este chiar din Alba Iulia.

La finalul zilei a doua, duminică, va fi ales Supreme Best In Show – câștigătorul celor două zile.

Programul competiției de duminică:

16 august 2015

09.00 – Expoziție internațională – câini de toate rasele

11.00 – Târg de adopții

13.00 – Demonstrații de dresaj

14.00 – Program special – Best In Show (Cel Mai Frumos Câine al Expoziției) și Supreme Best In Show

Evenimentul se desfășoarăpe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina și este organizat de Asociația Chinologică Alba alături de Primăria municipiului Alba Iulia,

[nggallery id=849]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO INCENDIU la Arieșeni: Acoperișul unei locuințe a luat foc. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la Arieșeni: Acoperișul unei locuințe a luat foc. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit vineri, în jurul orei 17.00, la acoperișul unei locuințe din Arieșeni. Au intervenit pompierii cu 3 autospeciale. Citește și: INCENDIU la o locuință în satul Valea Arazii, comuna Horea: Intervin pompierii cu două autospeciale   Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea