Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO, VIDEO. ACCIDENT rutier între Alba Iulia și Micești: Două persoane rănite după o coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc luni după-masa, în jurul orei 17.30, între Alba Iulia și Micești. Două persoane au fost rănite după o coliziune între două autoturisme.

Traficul este îngreunat luni după-masa, pe strada Moților, între Micești și Alba Iulia, din cauza unui accident care s-a produs în dreptul localului Vila Duțu.

YouTube video

Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și două persoane au fost rănite ușor.

YouTube video

Potrivit IPJ Alba, cauza probabilă a accidentului este neacordarea de prioritate.

Detașamentul Alba Iulia a intervenit la accidentul rutier cu o autospecială și o ambulanță SMURD cu medic. La fața locului a fost și o ambulanță SAJ. Victimele au fost preluate și transportate la spital.

UPDATE:

La data de 16 septembrie 2019, în jurul orei 17.10, pe Calea Moților, la ieșire din Alba Iulia spre Micești, o femeie de 32 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la ieșirea din parcarea unei pensiuni, intrând în coliziune cu un autoturism condus în direcția Alba Iulia – Micești, de o femeie de 30 de ani, din comuna Ighiu.

În urma accidentului, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 64 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea