Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Coliziune între două mașini, în urma neacordării de prioritate. Unul dintre șoferi era băut

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Coliziune între două mașini, în urma neacordării de prioritate. Unul dintre șoferi era băut

Un accident rutier a avut loc astăzi, 5 iulie, în jurul orei 15.00, în Municipiul Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, traficul este ingreunat în zona intersectiei dintre străzile Vânătorilor și Ștefan cel Mare, din Alba Iulia, din cauza unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate doua autovehicule.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar pentru unul dintre ei a rezultat valoarea de 0.21 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma coliziunii unul dintre autovehicule a fost proiectat in gardul unui imobil.

Din primele informații este vorba despre vorba despre coliziunea a două autoturisme, la intersecția străzii Vânătorilor cu strada Ștefan cel Mare.

YouTube video

YouTube video

„A fost vorba despre o neacordare de prioritate, la intersecția dintre străzile Vânătorilor și Ștefan cel Mare. Nu au rezultat victime. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv pentru unul dintre conducători, 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat agentul principal care s-a prezentat la fața locului.

YouTube video

S-a auzit o bubuitură foarte, foarte tare, niciodată nu am auzit așa ceva. Am ieșit afară, am mers la doamna, s-a văzut pe cameră cum s-a învârtit mașina. Am mers la doamna, am văzut că e bine și apoi a ieșit din mașină”, a declarat unul din martorii accidentului.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Două mașini s-au ciocnit în zona Ampoi 2 din municipiu. Trafic îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Două mașini s-au ciocnit în zona Ampoi 2 din municipiu. Trafic îngreunat Un accident rutier a avut loc sâmbătă la amiază, în jurul orei 12.00, în Alba Iulia, zona Ampoi 2. Citește și: FOTO | Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea